7 Temmuz Adanasporlular Günümüz Kutlu Olsun

7 Temmuz Adanasporlular Günümüz Kutlu Olsun

7 Temmuz Adanasporlular Günümüz Kutlu Olsun

Her yıl binlerce taraftarımızın katılımıyla Taşköprü üzerinde büyük bir coşkuyla kutlanan Adanasporlular Günü bu yıl da aynı coşku ve heyecanla binlerin katılımıyla gerçekleşecek.

Kutlama için izin alınması ile ilgili olarak Turbeyler Grubu, resmi merciler tarafından önüne çıkartılan aksaklıkları ve prosedürleri uzun uğraşlar sonucu tamamlayarak gerekli dilekçeyi teslim etti ve kutlama için hazırlıklara başladı.

7 Temmuz günü hafta içine denk geldiğinden dolayı hafta sonu tatil günü olduğu ve taraftarlarımızın katılımının daha rahat olması için kutlama 11 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Adanasporumuzun 3.Lige kadar gerilediği dönemde Demirspor’un eski Başkanı Adem Atılgan tesislerinin temeli atılırken “7 Temmuz’dan sonra doğacak çocuklar Demirsporlu olacak” ifadesini kullanması üzerine 7 Temmuz bir milat kabul edilerek Adanasporlular Günü olarak ilan edildi ve her yıl Taşköprü üzeri ve çevresinde bizleri yok saymaya çalışanlara karşı bu coşkulu kutlamayla  Turuncu-Beyaz'ın bu şehrin öz renkleri olduğunu hatırlatarak en büyük cevabı veriyoruz.
BU RENKLER BU MEMLEKETİN BU MEMLEKET BİZİM!

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.