ANKARA'DAN UMUTSUZ VE PUANSIZ DÖNÜYORUZ

ANKARA'DAN UMUTSUZ VE PUANSIZ DÖNÜYORUZ

ANKARA'DAN UMUTSUZ VE PUANSIZ DÖNÜYORUZ

Ligin 20. haftasında Ankara’da Keçiörengücü’nün konuğu olan Adanaspor’umuz, puan alamadığı maçta hiçbir varlık gösteremedi. Maçın 50 dakikalık periyodunu mağlup geçirdiği karşılaşmada takımımız, rakip ceza sahasında sadece 2 kez topla buluşabildi. Bu pozisyonlardan biri de Ömer’in eliyle kontrol ettiği gerekçesiyle çalınan hakem düdüğüyle sonuçlandı. 

Teknik direktör Emrah Bayraktar’ın kadro tercihlerindeki değişiklikler bekleneni vermedi. Bayraktar, alışılmışın dışında yaptığı tercihlerde Furkan Şeker’e orta alanda, Celil’e ise 10 numara pozisyonunda görev verdi. Yeni transferlerden Serdar Özkan ve Papa Daniel yedekler arasındaydı. Serdar Özkan 64. dakikada Ömer’in yerine oyuna dahil oldu. Eskişehirspor karşısındaki oyun anlayışının geçici olduğunu da hafta içinde yaptığı açılamada belirten hoca, bu karşılaşmada 4-4-1-1 sistemini tercih etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında orta sahadan kazandığımız topları fırsata çevirmek isteyen Adanaspor’umuz, yeterince sürpriz toplar kazansa da, bunları pozisyonlara çevirmede yetersiz kaldı. İlk yarının sonlarına doğru açılan ortada top Evren Korkmaz'ın ayağından sekip eline çarptı ve bu tartışmaya açık pozisyon, hakem tarafından penaltı olarak değerlendirildi. Keçiörengücü’nün 41. dakikada Süleyman Olgun’la gole çevirdiği bu penaltı, ilk yarının sonucunu belirledi. 
  
İkinci yarıda da pozisyon üretmede problem yaşayan takımımız, umutsuz futboluyla sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.