BAŞKENTTE TATSIZ DOKSAN DAKİKA

BAŞKENTTE TATSIZ DOKSAN DAKİKA

BAŞKENTTE TATSIZ DOKSAN DAKİKA

Adanaspor’umuz ligin 32. haftasında başkentte, Ankaragücü’nün konuğu oldu. Tatsız doksan dakikanın sonunda sahadan 2-0 yenik ayrılan Toros Kaplan haftayı 41 puanla kapattı. Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor karşısında aldığı 3 puanın ardından rahat bir nefes alan Kaplan, bu mağlubiyetle tehlikeli bölgeye yeniden yaklaştı. 

Karşılaşmanın hiçbir bölümünde rakibine üstünlük kuramayan takımımız 30. dakikada Cem Ekinci’nin golüne engel olamadı. Golün ardından reaksiyon gösteremeyen Adanaspor’umuz, devre arasını 1-0 geride kapattı. 

İkinci yarıya da istediği gibi başlayamayan Kaplan, 59. dakikada 2-0 geri düştü. Farkın ikiye çıkmasının ardından Celil Yüksel ve Eren Karadağ’ı oyundan alan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar Ahmethan Köse ve İbrahim Aksu’yu sahaya sürdü. Bu değişikliklerden beklediği etkiyi bulamayan teknik adam, günün eleştirilen isimlerinden Fıratcan’ı da kenara çekti. Fıratcan -ilk 11’de başladığı maçlar içinde- en son 16 maç önce, Samsunspor karşısında oyundan alınmıştı. 

Ayrıca 2-0 geriye düşmesine rağmen rakip yarı alanda hiçbir varlık gösteremeyen Adanaspor’umuz, bu performansıyla gelecek haftalar için endişe veriyor. Ligde son altı haftalık periyotta çok zorlu maçlar oynayacak Toros Kaplan, 35. haftayı da bay geçecek. Kaplan sezonun son maçında bugün küme düşme hattının sınırındaki Kocaelispor’un konuğu olacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.