Boluspor Maçına Doğru

Boluspor Maçına Doğru

Boluspor Maçına Doğru

Beypiliç Boluspor'la yarın 5 Ocak Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Adanaspor'umuzda moraller bozuk. Üst üste alınan kötü neticeler nedeniyle takımda morallerin bozuk olduğu gözlenirken, taraftar da hem alınan başarısız neticeler hem de yönetimsel hatalar nedeniyle yönetim başta olmak üzere teknik heyet ve futbolculara karşı oldukça tepkili.

Geçen yıl yaşanan kötü lig maratonunun ardından sezona iyi bir giriş yapan Adanaspor'umuz oynamış olduğu son 8 müsabakada 7 mağlubiyet alarak yeniden geçen seneki kötü dönemi akıllara getirdi. Kadro kalitesinin yetersiz olması yönünde ciddi şekilde eleştirilerin geldiği takımımızda teknik direktör sorunu da bir diğer olumsuz etken olarak duruyor.

Rakip Beypiliç Boluspor da ligde eski günlerinden uzak. Geçen yıl da kötü bir grafik çizen Boluspor, küme düşme hattının hemen üzerinde ligi tamamlamıştı. Bu yıl da lige iyi bir giriş yapamayan ve kadro kalitesi olarak kötü bir izlenim veren Boluspor, son olarak haftasonu kendi sahasında İstanbulspor'a 2-0 kaybetmişti.

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Biz nasıl Boluspor’u yenebileceğimiz ve moral bulabileceğimiz bir rakip olarak görüyorsak onlar da bizi aynı şekilde görüyor. Çok zor bir maç olacak.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.