EMEKA EZE BELİRSİZLİĞİ

EMEKA EZE BELİRSİZLİĞİ

EMEKA EZE BELİRSİZLİĞİ

Adanaspor’umuz, bugün oynanan karşılaşmada Keçiörengücü’ne 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmada Keçiörengücü’nün yeni transferi Emeka Eze de ilk 11’de sahadaki yerini aldı. 

Eski futbolcularımızdan olan Eze, geçen sezonun 33. hafta maçında Hatayspor’la oynadığımız maçta sonradan oyuna dahil olmuş ve art arda yaptığı iki sert faulün ardından kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Yapılan kontrollerde Hatayspor’lu futbolcunun ayağının kırıldığı tespit edilmiş ve Eze 5 maç müsabakalardan men ve 21 bin 500 lira para cezası almıştı. 

Ardından kiralık olarak geldiği Strum Graz takımına tekrar dönen Eze, o maçın ardından burada forma şansı bulamadı. Cezasının durumu ise belirsizliğini koruyor.

Kurallar gereği, 4 maç üstü cezalarda FIFA, oyuncunun yeni liginin bağlı olduğu federasyona bildirim yapabiliyor ancak bu bir kesinlik arz etmiyor. Strum Graz takımında cezasını çekmiş olması için FIFA tarafından Avusturya Futbol Federasyonu’na ceza bildirimi yapılmış olması gerekiyor. Ceza bildiriminin yapılmadığı durumda ise oyuncu cezasını Keçiörengücü’nde çekecek. 

Bu sezon oynanan Menemenspor karşılaşmasında da rakibin kural ihlali sebebiyle hükmen galip sayılarak 3 puanın sahibi olan Adanaspor’umuzda, gözler gelecek haberde. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.