ENGİN İPEKOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

ENGİN İPEKOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

ENGİN İPEKOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Adanaspor'umuzun, Adanaspor'u "bir kağıt parçası" diyerek değersizleştiren mevcut yönetimi, ulusal basında yer bulmaya devam ediyor. Futbol kamuoyunun konuyla ilgili rahatsızlığı da giderek büyüyor. Geçtiğimiz aylarda yazdığı kitapla Adanaspor'un yönetim şeklini despotizmle ifadesiyle ortaya koyan Ergin Keleş'in ardından, son şampiyon teknik direktörümüz Engin İpekoğlu da "şampiyonluk" sezonunu ve sonrasındaki süreci anlattı. Yine akıl almaz olaylara değinen teknik adam, yaptığı cesur açıklamalarla Adanaspor camiasının adını koyamadığı gerçeklerin de adını koymuş oldu. Ayrıca İpekoğlu'nun açıklamaları Keleş'in İletişim Yayınları'ndan çıkan "Nasıl Yıldız Olunmaz?" kitabını da doğrular nitelikte. 

Adanaspor 2015-16 sezonunda teknik ekip, futbolcu ve isminin büyüklüğüyle şampiyon olmuş

O sezonla ilgili sonradan ortaya çıkan gerçekler yaşanan şampiyonluğun aslında yönetime rağmen yaşandığını ortaya koyuyor. Ergin Keleş'in oldukça ilgi gören kitabı (primler, altyapıdan gelen futbolcuların maaşları, tesislerin berbat durumu ve daha niceleriyle) tüm gerçeği göz önene sererken Engin İpekoğlu'nun bu açıklamalarıyla gerçekler de perçinlenmiş oldu.

İpekoğlu o sezonu, "O kadro küme düşme adayı iken açık ara şampiyon oldu." ifadesiyle özetliyor ve şampiyonluktaki payın en büyüğünü Merthan Açıl ve Ergin Keleş başta olmak üzere öğrencilerine veriyor. Ayrıca Adanaspor'un içler acısı durumunu şu cümlelerle ortaya koyuyor: "Takıma harika ağabeylik yaptı o çocuklar. Ben Ergin'in o dönemki kalecimiz Hayrullah'a harçlık verdiğine şahit oldum. Çocuğun alacağı var alamıyor."

"Klimalar çalışmıyor... Hava Çok Sıcak"

Şampiyonluğun ardından transfer dönemi boyunca istediği hiçbir oyuncunun alınmadığını belirten Engin İpekoğlu, kadronun yetersiz olduğunu başkana ilettiğinde -şampiyon teknik adam- "Kadro bu hocam, oynatmak istemiyorsanız siz bilirsiniz" cevabını aldığını ifade ediyor. Ayrıca gelen oyuncuların tesislerini beğenmediğini de belirten İpekoğlu, aldığı "Hocam sizle olmayacak" yanıtının ardından kulüple ilişiğinin kesildiğini bildiriyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.