KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

Adanaspor’umuz bugün çıktığı mücadelede de istenen futboldan uzak bir oyunla sahadan golsüz berabere ayrıldı. Pozisyon bulmakta çok zorlanan takımımız, maç boyunca rakip ceza sahasında topla buluştuğu iki net pozisyondan Ulaş Zengin ve Fıratcan Üzüm’le faydalanamadı. Geçtiğimiz haftaların aksine kalesinde de pozisyon veren ekibimiz bir puana razı oldu. 

Bennasser’in yokluğunda orta alanda üstünlük kuramayan Adanaspor’umuz, pas yapmakta da ikili mücadelelerde de rakibine üstünlük sağlayamadı. Devre arası transferlerinden Ulaş Zengin ilk defa ilk 11’de başladığı mücadelede başarılı bir performans ortaya koydu. Ayrıca uzun süredir sakatlığı bulunan Ahmethan Köse ve geçtiğimiz günlerde takıma katılan Ciss 70. dakikada oyuna girdi.

Keçiörengücü maçında aldığı ceza nedeniyle bu karşılaşmada stadyumda olamayan Adanasporlu taraftarlarımız maçın bitimiyle birlikte sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Taraftarlarımız arasında en çok dile getirilen konu, takımın eski performans ve takım ruhundan çok uzak kalması oldu. 

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.