KAPLAN İSTANBUL'DAN PUANSIZ DÖNÜYOR

KAPLAN İSTANBUL'DAN PUANSIZ DÖNÜYOR

KAPLAN İSTANBUL'DAN PUANSIZ DÖNÜYOR

Adanaspor’umuz İstanbul’dan eli boş dönüyor. Ümraniyespor karşısında ilk yarıdaki kötü futbol mağlubuyeti de beraberinde getirdi. İkinci yarıda görece daha iyi futbol oynayan takımımız farkı bire indiren golü bulsa da puanı getirecek golü bulamadı.

İlk yarı kalesinde birçok tehlike yaşayan Adanaspor’umuz, bu pozisyonların ikisinde gole engel olamadı. 17. Dakikada Mrsic’in golüne engel olamayan Toros Kaplan, 33. Dakikada Alim’in kafa vuruşu sonucu benzer bir gol daha yiyerek soyunma odasına 2-0 yenik gitti.

İkinci yarıda Bruns ve Eren Karadağ kenara gelirken Ahmethan Köse ve yeni transfer Ciss oyuna girdi. İlk yarıya göre topa daha çok sahip olmaya başlayan Adanaspor’umuz, önemli pozisyonlar da buldu. Rakip kontrataklarla kalesinde tehlikeler yaşayan takımımız direkten dönen toplar ve Goran’ın kurtarışları farkın açılmasına engel oldu.

81. dakikada Bennasser’in yarattığı pozisyonda Tetteh topu ağlara gönderdi ve fark 1’e indi. Son dakikalarda iki net pozisyon yakalayan takımımız bu fırsatları da değerlendiremeyince karşılaşma bu skorla bitti: 2-1.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.