KAPLAN İZMİR'DE KAYIP: 2-0

KAPLAN İZMİR'DE KAYIP: 2-0

KAPLAN İZMİR'DE KAYIP: 2-0

Adanaspor’umuz ligin 30. haftasında İzmir ekibi Altınordu’nun konuğu oldu. Karşılaşmanın ilk bölümünde net pozisyonlar bulan takımımız bu pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda kalesinde iki gol gören Kaplan, sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Maçın ilk dakikalarında Eren ve İsmail’le bulduğu net pozisyonlardan faydalanamayan Adanaspor’umuz, ardından Fıratcan’la girdiği pozisyondan da sonuç alamadı. Bu pozisyonlar dışında sahada varlık gösteremeyen takımımız ilk yarının kalan bölümlerinde oyun kurmada zorlandı ve orta alanda varlık gösteremedi.

İkinci yarıda da kötü futbolunu sürdüren ekibimiz 59. dakikada Ahmet İlhan’ın golüne engel olamadı. Golün ardından gelen değişiklerle sahadaki silik görüntüsünden kurtulamayan Adanaspor’umuzda Evren Korkmaz 76. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı karta sebep olan faulün ardından kullanılan serbest vuruş golle sonuçlandı.

Alınan sonucun ardından haftayı 38 puanla kapatan Adanaspor’umuzda küme düşme endişesi de derinleşmeye başladı. Ligdeki son 4 sıra dikkate alındığında bir de maç fazlası bulunan takımımızın bu bölgeyle arasında sadece 5 puan bulunuyor. 

Taraftarlarımızın son haftalardaki sonuçlardan ve yönetim anlayışından duydukları rahatsızlık da artmaya devam ediyor. Yönetime eleştirilerin dozunu artıran Adanasporlu taraftarlarımız devir konusunu gündemde tutmakta kararlı.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.