KÖTÜ İÇ SAHA PERFORMANSI SÜRÜYOR

KÖTÜ İÇ SAHA PERFORMANSI SÜRÜYOR

KÖTÜ İÇ SAHA PERFORMANSI SÜRÜYOR

Adanaspor'umuz ligin 32. haftasını puansız kapattı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 2-0 Bereket Sigorta Ümiraniyespor'un galibiyetiyle sonuçlandı. 

Alınan  bu sonuçla haftayı 34 puanla kapatan takımımız küme düşme endişelerini sonlandıramadı. Akhisarspor'un aldığı 2-0'lık galibiyetle küme düşmeyle aradaki puan farkı 5'e düşmüş oldu.

Sezon boyunca devam eden ve teknik ekip değişiklikleriyle de çözüm bulunamayan duran top savunmasındaki zaafiyet bu hafta da kalemizde gole sebep oldu. Karşılaşmanın 35. dakikasında Ümraniyespor'un kulandığı köşe vuruşu Ercan Coşkun'un golüyle sonuçlandı ve ilk yarı bu skorla 1-0 tamamlandı.

İkinci yarının ilk dakikasında Kehinde'nin golüyle Adanaspor'umuz 2-0 geriye düştü. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Ozegovic ve Berkan Fırat'ın oyuna girmesiyle topa daha çok sahip takımımız karşılarşmanın geri kalan bölümünde gol bulamadı ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Kalan iki haftada Bandırma deplasmanında ve içerde Samsunspor'la karşılaşacak olan Adanaspor'umuza tek puan yetiyor. Ayrıca Akhisar'ın ilk puan kaybında Akhisarspor lige veda eden son takım olacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.