KULÜBÜMÜZDEN MENEMENSPOR'A KINAMA

KULÜBÜMÜZDEN MENEMENSPOR'A KINAMA

KULÜBÜMÜZDEN MENEMENSPOR'A KINAMA

KULÜBÜMÜZDEN MENEMENSPOR'A KINAMA

Dün akşam oynanan Adanaspor-Menemenspor karşılaşmasında Menemensporlu oyuncunun yaptığı sert müdahale sonrası ciddi sakatlık yaşayan oyuncumuz Berkan Fırat'a geçmiş olsun paylaşımında dâhi bulunmayan Menemenspor kulübüne, kulübümüz tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamayla ahlak dersi verildi. Açıklamanın bir diğer hedefi ise pozisyona kart dahi göstermeyen maçın hakemi Alper Akarsu oldu.  

Kulübümüzün yaptığı açıklama şu şekilde; FUTBOL AYAKLA DEĞİL KALPLE OYNANIR

Kulübümüz Adanaspor, dün akşam Menemenspor kulübünü evimizde misafir etmiştir. Müsabakanın 18. dakikasında tepki çekmemesi açısından ismini özellikle belirtmek istemediğimiz bir Menemensporlu futbolcunun, oyuncumuz Berkan Fırat’a arkadan yapmış olduğu müdahale sonucu oyuncumuz çok ciddi bir şekilde sakatlanmış, fibula kemiği kırılmış ve bileği çıkmıştır. Bağlarında kopma olup olmadığı ise yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacaktır. Takımımız maç galibiyetini Berkan Fırat’a armağan etmiş ve maç sonrası takım otobüsü ile oyuncularımız ve tüm teknik kadro Berkan’ı hastanede ziyaret etmiştir. 

Futbolun içerisinde çeşitli sakatlıklar ve üzücü hadiseler yaşanmaktadır. Bununla birlikte; yaşanan bu üzücü olayda 2 hususa vurgu yapmak istiyoruz, birincisi arkadan müdahale sonucu oyuncumuzun bilek kısmına basarak bu tür bir sakatlanmaya yol açan fiilin hakem tarafından herhangi bir kart ile cezalandırılmamasıdır. İkincisi ve daha üzücü olanı maçın bitiminden bu kadar saat geçmesine rağmen Menemenspor kulübünden ve söz konusu pozisyonda böyle bir sakatlığa sebebiyet veren oyuncudan bir “geçmiş olsun” mesajı paylaşılmamasıdır.

Unutulmamalıdır ki; futbol sadece ayakla değil asıl kalple oynanır.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.