Kulüpten Açıklama

Kulüpten Açıklama

Kulüpten Açıklama

Sosyal medyada farklı bilgilerin sürekli gündeme gelmesi ve doğru-yanlış bilgilerin birbirine karışması nedeniyle ilk ağız olarak bazı açıklamalar yapan Erkin Doygun, merak edilenleri cevaplandırdı.

Erkin Doygun'un mesajları şu şekilde;

"Gelen sorular ve yazılanlarla ilgili genel bir toparlama ve bilgi paylaşımı yapalım.

1-) Yunus Hocamız görevinin başında, takımın covid süreci, cezalı ve kritik yerdeki oynayamayan oyuncularımız sebebiyle bu süreçte üstüne fazla gidildiğini düşünüyorum. İçimizden gelen birine daha sahiplenici olmamız gerektiği kanaatindeyim.

2-) Oze, covid sürecinden kalan sıkıntıları nedeniyle takımda yerini alamadı ama karakteri ile hep aramızda, kondisyon eksikliğini tamamlar tamamlamaz golleri ile sahada olacaktır.

3-) Beinsport-TFF arasındaki netlik kazanmayan neden dolayısıyla sizlerin de gördüğü üzere tüm takımlar 1 dakikalık protesto gerçekleştirdi. Takımımıza özel bir parasal sıkıntı bulunmamaktadır. Tüm oyuncularımız da bunun bilincindedir.

4-) Futbolcularımızdan Furkan ve Hakan arasında tartışma olduğu doğru değil, başka 2 oyuncumuz arasında klasik soyunma odası tartışması olmuştur. Yazılmasa bunu dile getirmezdim derecesinde bir mevzu olup iyi tarafı yenilgiyi kabullenememenin refleksi olarak görüyorum."

Forum sayfamızda "Kulüp-Taraftar İletişim Sorunu" başlığından fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Tıklayınız.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.