ÖLÜM KALIM VİRAJI

ÖLÜM KALIM VİRAJI

ÖLÜM KALIM VİRAJI

Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden Adanaspor’umuz, yarın yapacağı sabah idmanının ardından Bolu’ya hareket edecek. 

Bursaspor maçından sonra verilen milli arada dört gün izin yapan ekibimiz, ardından yoğun bir hazırlık sürecine girmişti. Topladığı 28 puanla 14. Sırada yer alan takımımızın bu hazırlıkları, üç maçlık önemli bir periyodun da hazırlığı anlamına geliyor. Oynadığı son sekiz maçta galibiyet alamayan takımımız bu maçlardan dört beraberlikle dört puan topladı. Kazanamamanın yanı sıra sahadaki kötü performans da camiamızdaki endişeleri büyütmüştü. 

Bu düşük formun ardından küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı kapanan Adanaspor’umuz potadan sadece 3 puan uzakta. Emrah Bayraktar ayrılığının ardından Eyüp Arın’la devam etme kararı alan takımımızda sakatlıklar da gündemi oldukça meşgul ediyor. Serdar Özkan ve Ergin Keleş’in Boluspor maçına yetişip yetişmeyeceği maç günü belli olacak. Öte yandan Ozegovic ve Hakan Çinemre’nin sakatlıkları sürüyor. Tedavisine Sırbistan’da devam eden Ozegovic’in önümüzdeki hafta Adana’ya dönmesi bekleniyor. 

Boluspor deplasmanının ardından üç gün arayla oynayacağı maçlarda Ankaraspor ve Akhisar’ı ağırlayacak takımımız, bu virajdan yara almadan çıkmak istiyor. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.