TRANSFER ÇIKMAZI

TRANSFER ÇIKMAZI

TRANSFER ÇIKMAZI

Adanaspor'umuz ikinci yarının ilk maçı olan İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürürken transferdeki sessizlik devam ediyor. Ocak ayı başında başlayan transfer dönemi devam ederken Adanaspor'umuzda sessizlik devam ediyor.

İlk yarıda lige iyi bir giriş yapan ama sonraki haftalarda büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Adanaspor'umuz uzun süren mağlubiyet serisiyle bir anda düşme hattının ortasında kendini bulmuştu. İlk yarının son 2 maçı olan erteleme maçlarında kadro kalitesi yetersiz olan Ankaraspor ve Akhisarspor'u yenerek 6 puan alan ve devreyi rahat bir nefes alarak sonlandıran Toros Kaplanlarımız'da kadronun yetersizliği ve iyi takviyelerle güçlendirilmesi noktasında taraftar bekleyişini sürdürüyor.

Henüz resmi bir transfer haberi kulübümüz tarafından yayınlanmazken, özellikle sosyal medyada transfer söylentilerinin ardı arkası kesilmiyor. Transferde ekonomik dengeleri gözettiği için transferin son günlerini beklediği tahmin edilen yönetimimizin bu politikası ise her transfer döneminde olduğu gibi bu dönemde de büyük eleştiri alıyor.

Yorumlar (1)

  • Huseyindb
    Sessizlikte Eskişehir’le yarışıyoruz.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.