ÜMRANİYE'DE SONUÇ YİNE HÜSRAN

ÜMRANİYE'DE SONUÇ YİNE HÜSRAN

ÜMRANİYE'DE SONUÇ YİNE HÜSRAN

Bütün futbolcular ve teknik heyetin Covid-19 geçirmesi nedeniyle kötü günler geçiren takımımız, Ümraniyespor maçından 1-0 yenik ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. Kendi sahasında 5 maçtır galip gelemeyen ve ligde oynadığı 14 maçta topladığı 14 puanla alt sıralara yakın bir konumda bulunan Ümraniyespor karşısında karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte etkisiz ve dağınık bir oyun sergileyen takımımızın üstüne, berbat bir maç yönetimi sergileyen hakem Burak Pakkan da eklenince sonuç yine hüsran oldu.

Daha önce yapılan açıklamalarda; ertelenen maçlar nedeniyle 21 günde oynanacak 7 maçın ağır bir tempo olduğunu, yeni iyileşen oyuncuların antrenman dahi yapacak vakit bulamayacağını belirten ve son olarak bir kaç gün önce katıldığı radyo programında -bahane olarak gösterilemeyeceğini belirtse dahi- geçirilen Covid-19 vakalarının takımı olumsuz etkilediğini dile getiren Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan, 63. dakikada 10 kişi kaldığımız maçta oyuncu değişikliği tercihlerini 68, 76 ve 90. dakikalarda kullandı ve yapılan oyuncu değişikliği tercihleri taraftarlar arasında büyük tepki topladı.

Yunus Murat Ceylan’ın bir türlü çözülemeyen lisans problemi sonucu kulübede sportif direktör Hakan Hacıbektaşoğlu’nun bulunması ancak maç sonu röportajlarında ve TFF kayıtlarında teknik sorumlunun Semih Özü olarak yer alması da çokça eleştirilen bir konuydu. Yine Yunus Murat Ceylan’ın ifadesine göre TFF'nin pandemi nedeniyle kurs açmamasından dolayı bu durumun ne zamana kadar süreceği de şu an için belirsizliğini koruyor ve taraftarın büyük bir kısmı bu durumdan rahatsız görünüyor.

Adanaspor'umuz 3 gün sonra 23 Aralık Çarşamba günü erteleme maçında Adana'da Menemenspor'u ağırlayacak.

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Takımın mücadelesinden memnun değilim. Daha hırslı olmaları lazım. Covid-19 bunda etkili olabilir. Hakemler de Adanaspor’u adeta doğruyor. Bu konuda da kulüp yönetiminden somut adım bekliyorum. Önümüzde 3 önemli maç var. En az 7 puan şart. Aksi taktirde geçen sene bir mucizeyle kurtulduğumuz 2. lige doğru yol alırız.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.