Ümraniyespor Maçına Doğru

Ümraniyespor Maçına Doğru

Ümraniyespor Maçına Doğru

Ümraniyespor’la 7. kez karşı karşıya gelecek olan Adanaspor’umuz, daha önce oynadığı 6 maçtan sadece birisinde galip gelebildi. 20 Aralık Pazar günü Ümraniyespor'un evsahipliğinde oynanacak 15. hafta müsabakası saat 13.30'da başlayacak.

Her iki takımın daha önce oynadığı 6 müsabakanın 5’ini Ümraniyespor kazanırken, takımımız sadece 1 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. 27.08.2017 tarihinde Adana’da oynanan maçta Ümraniyespor’u 2-1 yenen Adanaspor’umuz, sonraki maçlarda rakibinden puan ya da puanlar alamadı.

Son 2 yıldır TFF 1. Lig’de üst sıralarda kendine yer bulan Ümraniyespor da bu sezona sıkıntılı giriş yapan takımlardan birisi. Geride kalan 14 maçta 14 puan toplayabilen İstanbul temsilcisi son olarak düşme hattında yer alan Ankaraspor deplasmanında 0-0 berabere kaldı.

Uzun bir aranın ardından Altay maçıyla tekrardan yeşil sahalara dönüş yapan Adanaspor’umuz ise bu maçı bir çıkış ve yeni bir başlangıç maçı olarak görüyor. Kupada Alanyaspor deplasmanında farklı bir yenilgi alan takımımızda teknik heyet te Ümraniyespor maçından alınabilecek bir galibiyetle rahat nefes almak istiyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.