YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

Adanaspor’umuzda ligin bitimiyle birlikte yaprak dökümü de başladı. Sezon ortası olaylı ayrılıklar yaşayan ve gidenlerin yerini dolduramayan Adanaspor’umuzda, gidenler ve gitmesi muhtemel isimler de göz önüne alındığında kadro konusu daha da karmaşık bir hâl alacak gibi görünüyor. Adanaspor.Org olarak konuyla ilgili sezon boyunca haberler yapmış ve bu konuya dikkat çekmiştik. 

Mevcut Adanaspor yönetimi konuyla ilgili henüz hiçbir açıklama yapmasa da ayrılan isimler taraftarlarımıza veda etmeyi unutmadı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın yanı sıra, futbolcularımızdan İsmail Erdoğan, Fıratcan Üzüm, Kadir Keleş ve Burak Çapkınoğlu şu ana kadar yayınladıkları veda mesajıyla ayrılıklarını açıklayan isimler olmuştu. Kiralık sözleşmeleri sona eren Eren Karadağ, Efe Tatlı, Ciss ve Ulaş da takımdan ayrıldı.

Ayrılıkların bununla da sınırlı kalmayacağı bekleniyor. Son yıllarda takımın önemli isimlerinden olan ve transfer döneminde ligin gözde isimlerinden biri olması beklenen Celil Yüksel’in takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Ayrıca sözleşmeleri sonlanan diğer isimlerden Donkor, Berkan ve Ahmethan’ın da ayrılması oldukça muhtemel.

Geçtiğimiz devre arası transfer döneminde kamuoyu önünde verdikleri demeçlerde oyuncu bulmanın güçlüğünden bahseden Bayram Akgül yönetimi, bazı yerli oyuncuları alt lige kaptırmıştı. 4 ay gibi uzun bir süreçte Ozegovic’in yerini dolduramayan yönetimin önümüzdeki zaman diliminde bu kadar büyük kadro açığını nasıl dolduracağı ciddi merak konusu.

Yorumlar (1)

  • kaplankaan
    zaten kadromuz dardı hoca gitti 9 futbolcu gitti donkor berkan ahmethanda giderse bu yönetim nasıl futbolcu alacak

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.