YENİ TEKNİK DİREKTÖR FIRAT GÜL

YENİ TEKNİK DİREKTÖR FIRAT GÜL

YENİ TEKNİK DİREKTÖR FIRAT GÜL

Geçtiğimiz sezonu Eyüp Arın’la tamamlayan Adanaspor’umuzda yeni isim belirlendi. Temmuz ayının ilk haftası başlaması planlanan kamp öncesi takımımızda teknik direktörlük görevine Fırat Gül getirildi. 

Gül, geçtiğimiz sezon küme düşen Akhisarspor’da 26 Şubat-16 Nisan tarihleri arasında 7 haftalık bir süreç geçirmişti. Görev süresi boyunca 0.86 puan ortalaması yakalayan teknik adam 7 maçın ardından takımdan ayrılmıştı. 2019-2020 sezonunda ise Boluspor’da 10 maçlık bir periyot geçiren 36 yaşındaki genç çalıştırıcı, burada da 1,5 puan ortalaması yakalamış ve Boluspor’un kümede kalmasında önemli bir rol oynamıştı. 

Sportif direktörümüz Hakan Hacıbektaşoğlu; geçtiğimiz günlerde Serkan Şenyürek’e verdiği röportajda yeni teknik direktörün kampa yetişeceğini belirtmiş ve kullandığı “ligi bilen bir hoca” ifadesiyle de sosyal medyada dolaşan Selçuk İnan dedikodularına son noktayı koymuştu.

Teknik direktörlük görevine gelecek ismin belirlenmesinin ardından  transferde nasıl bir yol izleneceği de merak ediliyor.

Yorumlar (1)

  • bora şahin
    En azından sezon başlamadan hocamız var. Şükür. İnşallah transferleri başkanın oğulları yapmaz.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.