KARNAVALDA 1954 ADANASPOR BAYRAĞI DAĞITILDI

KARNAVALDA 1954 ADANASPOR BAYRAĞI DAĞITILDI

KARNAVALDA 1954 ADANASPOR BAYRAĞI DAĞITILDI

Geleneksel bir hale gelen Portakal Çiçeği Karnavalı 23-27 Mart tarihleri arasında düzenlendi. Adana'nın doğal rengi olan TURUNCU karnavala damga vurdu. 

Milyonlarca insanın katıldığı karnavala Adanasporlu taraftarlar da 1954 adet bayrak dağıtarak katkı koydu. Toros Kaplanları Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyona çeşitli Adanasporlu oluşumlar da destek sağladı. Her yerin turuncu olduğu atmosferde, karnavala katılan insanların Çukurova Marşı eşliğinde eğlenmesi renkli görüntülere sahne oldu. 

Ulusal basında da geniş yer bulan organizasyonla ilgili "Rengimizi bu şehrin simgesi ve aynı zamanda karnavalın ana teması olan portakaldan almış bir kulübüz. Turuncu bizim için çok özel bir renk." açıklamasında bulunan TKD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akgöz "Turuncu Beyaz renkleri taşımaktan ve şehrimizi simgelemekten gurur duyuyoruz. Bu nedenle Portakal Çiçeği Karnavalı biz Adanasporlu taraftarlar için çok özel bir yere sahip. Buna istinaden karnavala katılanlara 1954 adet bayrak dağıttık. Adanaspor marşlarımızla çok keyifli zaman geçirdik. Bu etkinlikte emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.