Taraftar İsyanda

Taraftar İsyanda

Taraftar İsyanda

Bandırmaspor karşısında rezalet bir oyun ortaya koyan Adanaspor'umuz saç baş yoldurdu. Müsabakanın devam ettiği dakikalarda sosyal medyada eleştiriler gelmeye başladı. Maçın bitiş düdüğüyle ise eleştiriler tavan yaptı. Taraftarımızın en büyük isyanı; başarısız neticeler kadar kulüp yönetiminde yapılan hatalar ve marka değerinin her geçen gün düşmesi ve Adanaspor taraftarının aidiyet duygusunu kaybetmesi.

Maç anında ve sonrasında forum sayfalarımıza yansıyan yorumlar;

Arikoğlu: 3-0'da öne geçsek maçı verecek kadro KALİTEMİZ mevcut. Deplasmanda 20 bin kişinin önünde oynuyor gibiyiz. 

anesthetic: Hiç pozisyon vermeden gol yemeyi başardık. Uzun süredir bu kadar formsuz bir takım karşımıza çıkmamıştı. İlk 10 dk oynadığımız topu 20 dk oynasak farkı bulurduk. 

Serkan Yılmaz: Yine bireysel hatadan yediğimiz golden sonra gardımız düştü. Rakip orta sahayı yürüyerek geçiyor. Atalay ve Serhat malesef çok zayıf ortada. Celil savaşıyor ama o da sarı kartı gördü ve gücü ne kadar yetecek muamma. Devrenin başında orta sahaya değişiklik gelmezse yine puan almakta zorlanacağız gibi duruyor.

TorosKaplan1954: Basit hatalardan gol yemeyi bırakırsak kazanırız. İkinci yarı daha iyi oynarız umarım. 

FatihCimen: Sağ bekte Furkan haftalar öncesinde kesik yemişti, teknik direktörümüz oradaki sıkıntıyı sezdi alternatif olarak İsmail ve Donkor’u denedi belli ki beğenilmedi. Tekrar sağ bekte görev alan Furkan’ın büyük hatasıyla golü kalemizde gördük. Teknik direktörümüzün denenmişi tekrar denemesi bize pahalıya patlamazsa iyi. Ergin keleş; ilk yarıda sahada yoktu. Kondisyon gücü tükenmiş, geride dinlenmiyor, pres yapmıyor. Top kontrolü, vuruşu hayal kırıklığı. 

Arıkoğlu: Alt yapıyla çıkmayan Eskişehir olmasa, transfer yasağını son gün kaldırmayan Ankaraspor olmasa 17. olamazdı bu takım. Evet arkadaşlar işin özü birşey yapılmak isteniyorsa yönetimi yani Bayram Akgül'ü göndermek için bir şey yapılmalı. Aksi halde herkes kendini kandırır.

Hakan Acar: Ergin bu takımda ilk 11'i bırak ilk 18'e giremez. Kenar yönetimi sınıfta kaldı nezdimde. İki iptal olan gol, bir direkten dönen top ve hala hamle yapmadılar.

Murat Akıllı: Yürek dayanmıyor artık düştüğümüz bu hale.

Eski_köşe: O futbolcuları değil, hocayı kiralık gönderelim.

Ghost: Çok aciz ve zavallı bir görüntü vardı sahada. Sanki öndesin ve liderle oynuyorsun. Mücadele çok kötü ancak kabul edelim ki her şey mücadele ile olmaz. Donkor, Celil, Uğurcan, Ozegovic dışında tüm oyuncular yetersiz. Furkan ve Rayan maalesef yine kanıtladı bunu.

KAPLAN 46: Twitter'da baktım okudukça yorumlarımızı gaza geliyoruz daha da fazla yazasımız geliyor. Her sövmemizde, her bağırışımızda daha da rezil oluyoruz diye yazmayayım dedim. Sonra aklıma burası geldi, içimizi boşaltabileceğimiz, biz bize olduğumuz yer, en azından sadece Adanasporlular. Böyle takımın... Ne desem boş! Yeter artık insanda ruh olur biraz. Hakan hoca da, Yunus hoca da gitsin.

Sheva: Korakor mücadele edemeyecek aciz bir takım. Bu takıma müdahale dahi edemeyen aciz bir yönetim var. Maçı izlerken hepimiz sinir krizleri geçirmişizdir. İkinci yarı rakip döve döve yendi bizi. Dakika 50'den sonrasında sinir krizleri geçirmeye başladım. Kenardan müdahale dahi yapılmadı ama asıl gerçek şu ki; ADANASPOR’da asıl sorun ve çözüm bellidir. Bu takıma Ronaldo transfer edilsin, Td için Klopp gelsin farketmez. Yönetim kötü, ortam kötü. Güzel yurdum Adanaspor her geçen gün daha da kötüye gidecek.

Hakan Acar: Geçmiş olsun, bu sezon için bugünleri öngermek zor değildi aslında. Çünkü geçen yıldan 7-8 kişi hala ilk 11'de. Sadece bizler fanatikliğin verdiği hayallere kapıldık bu sezon için. Halbuki bu sezon başarılı olsak dahi Süper Lig'e çıktığımızda neler olduğunu hepimiz gördük. Öyle çaresizlik var ki şu anda hepimizde, anlatmaya gerek yok.

Soner: Rezil bir oyun, isteksiz futbolcular ve herşeyden önce HHB ve YMC! Bir şeyler değişmeli ve bence arka planda takım kuran HHB ve bence daha uzun yıllar pişmesi gereken ve uzun yıllar sonrası hoca olabilmesi bile düşük YMC GİTMELİ! Yönetim de çıkıp artık hatalarını kabul edip yanlıştan nasıl döneceğini düşünmeli.  Taraftara kulak vermeleri gerekiyor.  

Tiger: Bu basiretsiz yönetimden medet uman var mı hala? Bu yönetim değişmedikçe teknik direktör de değişse futbolcu da değişse bir şey olmaz. Düş yakamızdan Akgül!

TuruncuBeyazDer: Bıkmadan usanmadan pankart yapan-asan çocuklar, ekranları başında kahrolanlar... Adanaspor'u daha ne kadar rezil edeceksiniz? #YazıklarOlsun

CurvaSud: Yönetim yönetim yönetim

Sizler de fikirlerinizi forum sayfalarımızda belirtebilirsiniz. Forum için tıklayın.

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Biz isyan etmeyelim de kim etsin...

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.