TURBEYLER'DEN AÇIKLAMA

TURBEYLER'DEN AÇIKLAMA

TURBEYLER'DEN AÇIKLAMA

Turbeyler Grubu, yarınki Gençlerbirliği maçında Güney Kale Arkası'nda olacağını açıkladı. Grubun resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi, "Turbeyler Grubu olarak bu sezon tüm iç saha maçlarında Güney Kale Arkası'nda olacağız. Güney Kale Arkası'ndan bilet almak isteyen ve HES kodu aktivitesi yapamayan tüm taraftarlarımızın 0 539 474 27 93 nolu telefondan bizimle irtibata geçmesi önemle rica olunur."

Kulüpten 1 hafta önce yapılan açıklamayla Güney Kale Arkası-Arjantin Köşesi kombinelerinin 250 TL'den satışa çıkartıldığı duyurulmuş ve Gençlerbirliği maçı için de Güney Kale Arkası bilet fiyatının 25 TL olduğu açıklaması yapılmıştı. Taraftarlar kale arkasına maç bileti alamazken, Turbeyler Grubu, tüm kale arkasını kapatarak grup üyeleriyle beraber bu tribünde olacağını açıkladı ve bu tribüne girmek isteyen taraftarların grupla iletişime geçmesi ifade edildi.

Bu arada Turbeyler Grubu set pankartı da yeni sezon öncesi yenilendi. Adanaspor tribünlerine yaptıkları pankartlarla önemli katkılar sağlayan Turbeyler Grubu alt temsilciliklerinden Tellidere Tayfa yeni sezon grup set pankartını sosyal medyada paylaştı. 5 Ocak Stadı önünde çekilen pankart fotoğrafı taraftarlardan büyük beğeni aldı.

Yorumlar (3)

  • Ozbey1954
    kardeşlerimizin eline sağlık güzel bir çalışma
  • Bircan
    Store hakkında da bi açıklama yapılsa resmi sayfadan
  • Bircan
    Bi açıklama da store hakkında olsa Resmi Sayfadan

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.