ADANA RENGİNİ SEÇTİ: TURUNCU

ADANA RENGİNİ SEÇTİ: TURUNCU

ADANA RENGİNİ SEÇTİ: TURUNCU

Geçtiğimiz ay Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 61 yeni otobüs alınması oy birliğiyle ilgili komisyonlara sevk edilmişti ve Zeydan Karalar tarafından Temsa'dan 130 milyon lira değerinde 61 otobüs alınacağını söylenmişti.

5 gün önce hem Zeydan Karalar'ın hem de Adana Büyükşehir Belediye'sinin Twitter hesabından otobüs renkleri ile ilgili anket paylaşılmıştı. Turuncu, Beyaz ve Mavi renk seçeneklerinin sunulduğu anket sonucuna göre otobüslerin renkleri belirlenecekti.

Dün hem Karalar'ın hem de belediyenin sonuçlanan anketinde Turuncu rengi açık ara farkla önde bitirdi. Yaklaşık 153 bin kişinin oy kullandığı anketlerde 100 bin oy alarak Turuncu'nun bu şehrin özü olduğunu bir kez daha ortaya koyan Turuncu severler yakın zamanda yollara çıkacak otobüsleri merakla bekliyor.

Adana; Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden "Kararı Adanalılar Verecek: Rengini Seç" sloganıyla sunulan anketin sonucuna sadık kalınmasını ve söz verildiği gibi 61 turuncu otobüsün Adana'nın hizmetine sunulmasını bekliyor.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.