MEVCUT YÖNETİM TAT VERMİYOR

MEVCUT YÖNETİM TAT VERMİYOR

MEVCUT YÖNETİM TAT VERMİYOR

Turuncu Beyazlı takımımız için bir hayli problemli geçeceği aşikar olan yeni sezonun ilk haftasına girilmesine rağmen taraftarlarımızda heyecandan eser bırakmayan yönetime bir tepki de ulusal kanalın yorumlarında geldi.

NTV Spor'un Twitter hesabından bugün yapılan paylaşımda "Şimdiye kadar gördüğünüz, açık ara en kötü yönetilen kulüp hangisi?" sorusu yöneltildi. Yöneticilerinden şikayetlerde bulunan futbolseverler soruya mention veya alıntılama yoluyla görüşlerini aktarırken yapılan yorumlar arasında büyük çoğunluğun Adanaspor cevabı vermesi dikkat çekti. Öte yandan Adanaspor camiası dışında, farklı çevrelerden futbolseverler de Adanaspor'un durumuyla alakalı yorumlar yaptı. Ayrıca kulüp yöneticilerinin etiketlendiği yorumlar da olmasına rağmen başkan veya vekillerinden şikayetlerle alakalı herhangi bir cevap da gelmedi.

Mevcut yönetimin Adanaspor'umuzu şanlı mazisine yakışmayacak şekilde yönetmesi, futbol çevrelerinde rahatsızlık yaratırken; Adanaspor'un eski şaşalı günlere dönmesi bütün futbol kamuoyunun arzusu haline geldi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.