Adanaspor Yine Kayıp 2-3

Adanaspor Yine Kayıp 2-3

Adanaspor Yine Kayıp 2-3

Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan maça kalede Goran, savunmada Donkor, Evren, Hakan, Canberk, orta sahada Celil, Serhat, Atalay, Eren, Roni ve ileri uçta Ergin Keleş onbiriyle başladı. Tutuk ve korkak bir oyunla başlayan Toros Kaplanlarımız, maçın henüz 7. dakikasında Hakan Çinemre ve Evren Korkmaz'ın ortaklaşa hatasının devamında kalesinde golü gördü ve maça 1-0 geride başladı. İlk yarı boyunca ruhsuz ve isteksiz bir oyun ortaya koyan Adanaspor'umuzda futbolcuların net bir taktik anlayışı olmadığı gözlendi. Devrenin böyle bitmesi beklenirken ilk yarının uzatma dakikasında yediğimiz ikinci golle devreyi 2-0 geride kapattık.

İkinci yarıya 3 oyuncu değişikliğiyle başlayan takımımızda Serhat, Evren ve Roni'nin yerine Rayan, Umut ve Furkan Şeker oyuna giren oyuncular oldu. Nispeten ilk yarıya göre bir tık daha iyi bir görüntü çizer gibi olsa da reaksiyon verecek oyuncunun olmaması zaman zaman Celil'in saman alevi gibi parlayan mücadelesi dışında bitikleri oynayan bir takım vardı sahada bu devrede de. Rayan'ın asistinde ikinci yarı oyuna Eren'in yerine giren Ömer Çiçek'in golüyle farkı bire indirsek te bir kaç dakika sonra kalemizde gördüğümüz golle yeniden 2 farklı geriye düştük, 1-3. 

Maçın uzatma dakikalarında Ergin Keleş'in golü sadece skoru belirledi, 2-3. Böylelikle Adanaspor'umuz üst üste 4. maçından da mağlubiyetle ayrıldı ve kötü gidişe dur diyemedi.

Şimdi gözler Kulüp Başkanımız Bayram Akgül'ün alacağı karara çevrildi. Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan'ın lisans probleminin sürmesi, takım içerisinde huzursuzluğu devam ettiğinin bariz bir şekilde belirginleşmesi, Başkan Akgül'ün radikal kararlar almasına sebebiyet verebilir.  

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.