Haydi Kaplanlar

Haydi Kaplanlar

Haydi Kaplanlar

HAYDİ KAPLANLAR

Covid-19 vakaları sonrası ligde aldığı kötü sonuçlar sonrası takımımızda morallerin bozuk olduğu gözlense de, Menemenspor maçı öncesi tesislerde kampa giren takımımızda bir kenetlenme olduğu haberleri geliyor. Başkanımız Bayram Akgül'ün takımla dün akşam yaptığı toplantının yeni bir serinin başlangıcı olması umudunu taşıyan taraftarlarımız, kötü gidişe bir an önce son verilmesini istiyor. Bu maçta alınacak galibiyetin teknik heyetimiz ve futbolcularımız üzerindeki baskıyı bir nebze olsun azaltacağı da ortada. 

Tüm kötü gidişata rağmen ligin ilk haftalarında yakalanan uyum ve disiplin sonucunda alınan iyi sonuçlar, geleceğe umutla bakma konusunda iyi bir referans oluşturuyor. Bu noktada taraftarımızın beklentisi sahada elinden gelenin en iyisini gösteren ve mücadeleden son dakikaya kadar vazgeçmeyen bir takım izlemek. 

Adanaspor’umuz tökezlediyse de ayağa kalkmasını bilir. Tarihimiz türlü zorluklarla ve inişli-çıkışlı grafiklerle doludur. En umulmadık anlarda en umulmadık başarılı neticeleri alan bu forma, sahaya çıktığı her an, kadro kalitesi ne olursa olsun, taraftarına hep umut vermiştir. Son yıllarda değişen ekonomik koşullar ve kulüp politikalarımız gereği kadro yapıları sıkça eleştirilse de Adanaspor formasının ağırlığı değişmez bir gerçektir.

Bizler de takımımıza inanıyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Haydi Kaplanlar!

 

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.