ADANASPOR'UMUZ AKHİSAR KARŞISINDA

ADANASPOR'UMUZ AKHİSAR KARŞISINDA

ADANASPOR'UMUZ AKHİSAR KARŞISINDA

Adanaspor'umuz ligin ilk yarısının son maçında Akhisar deplasmanında bugün saat 19.00'da sahaya çıkıyor. İstanbul bölgesi hakemlerinden Mustafa Kürşad Filiz'in yöneteceği karşılaşma Akhisar Stadyumu'nda oynanacak.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren zorlu karşılaşma öncesi Adanaspor'umuz Ankara'dan Akhisar'a geçmiş ve iki gündür çalışmalarına Akhisar'da devam ediyordu. Haftalardır taraftarının büyük eleştirilerini alan performans ortaya koyan takımımız, Samsunspor deplasmanında iyi mücadele etmiş ve takım halinde verdiği reaksiyonla en azından küme düşme hattından uzaklaşabileceğinin sinyallerini vermişti. Samsunspor'dan sonra Ankaraspor deplasmanında kötü bir oyun ortaya koymasına rağmen son dakikalarda gelen gollerle 2-0 kazanan ve mağlubiyet serisine son verip, özgüven aşılayan Toros Kaplanlarımız, Akhisarspor'u da yenerek tamamen rahat nefes almak istiyor.

Ekonomik olarak zor günler geçiren rakibimiz Akhisarspor, tamamıne yakını genç ağırlıklı bir kadroyla ligde yoluna devam ediyor. Tecrübeli bir kaç oyuncusuyla da yolları ayırmak zorunda kalan Manisa temsilcisi lige tutunmak istiyor. Bu maç öncesinde Akhisarspor'un 13, Adanaspor'umuzun ise 18 puanı bulunuyor. Müsabakayı kazandığımız takdirde küme düşme hattıyla 8 puanlık bir fark yaratacak olan Toros Kaplanlarımız hazır ve maç saatini bekliyor. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.