KABUS DEVAM EDİYOR

KABUS DEVAM EDİYOR

KABUS DEVAM EDİYOR

Adanaspor'umuz 29. haftanın kapanış maçında evinde ağırladığı Ankaraspor'a 2-1 mağlup oldu. Geçen hafta Bolu deplasmanında aldığı galibiyetle yakaladığı avantajı kullanamayan takımımızda, iç saha kabusu da devam ediyor.

Sezon boyunca duran top savunmasında ciddi problemler yaşayan Adanaspor'umuz, karşılaşmanın 3. dakikasında bir duran top organizasyonu sonunda yediği golle karşılaşmaya adeta geride başlamış oldu. Ercan Yazıcı'nın attığı golde kalecimiz Goran'ın da hatası da oldukça büyüktü. Yediği golün ardından herhangi bir reaksiyon gösteremeyen takımımız, maç boyunca umut veren bir futbol ortaya koyamadı.

Oyunun son dakikalarında savunmada yaptığımız büyük hatanın ardından Ankaraspor 85'te Blagojevic'le ikinci golü buldu. Uzatma dakikalarında Furkan'ın ortasında Ahmethan'la farkı bire indiren takımımız, sahadan bu skorla yenik ayrıldı. Alınan bu sonucun ve sahadaki kötü futbolun ardından camiamızdaki küme düşme endişesi de tekrar büyürken, Çarşamba günü oynayacağımız Akhisar karşılaşması da yine bir ölüm-kalım mücadelesine dönüşecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.