YENİ ADANA'DA KRİTİK RANDEVU

YENİ ADANA'DA KRİTİK RANDEVU

YENİ ADANA'DA KRİTİK RANDEVU

Toros Kaplan 29. haftanın kapanış karşılaşmasında yarın Yeni Adana Stadı'nda Ankaraspor’u ağırlayacak. Adanaspor'umuz aldığı Bolu galibiyetinin ardından küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6'ya çıkarmıştı. Çarşamba günü oynanacak Akhisar maçı öncesi bu haftayı da kazasız atlatmak ve farkı 9'a çıkarmak isteyen takımımızda mutlak hedef galibiyet!

Ozegovic ve Hakan Çinemre'nin sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada Adanaspor'umuzda başka eksik bulunmuyor. Boluspor maçında kadroda yer almayan İsmail de haftayı takımla birlikte çalışarak geçirdi.

Eskişehirspor'un ardından düşmenin en büyük adayı olarak görülen Ankaraspor 19 puanla 17. sırada yer alıyor. Hafta içi verdiği demeçte bu konuyla ilgili de görüşlerini aktaran Eyüp Arın, "Ankaraspor'un son şansı olabilir" vurgusu yapmıştı. Rakibinin fazla hücumcuyla oynamak isteyeceğini öngören Arın'ın nasıl bir anlayışla sahaya çıkacağı merak ediliyor. 

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmanın hakemi, İstanbul Bölgesi'nden Buğra Taşkınsoy olacak. Önemli maçın yayını ise TRT Spor ve beIN Sports Max 1 kanallarında.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.