3. FORMA ÇEKİLİŞİMİZE KATILIN

3. FORMA ÇEKİLİŞİMİZE KATILIN

3. FORMA ÇEKİLİŞİMİZE KATILIN

5 Ocak'ta 99 adet retro forma, 23 Ocak'ta 67 adet retro forma dağıttığımız çekilişimizin üçüncüsü 14 Şubat'ta gerçekleştirilecektir. 

Instagram hesabımız üzerinden katılım sağlayabileceğiniz çekilişimizde bu sefer 3 farklı ürün dağıtımı gerçekleştirilecektir.

Adanaspor'umuzun 1981 yılında Türkiye ikinciliğine ulaştığı sezonda giymiş olduğu "Pamukbank" göğüs reklamlı pamuk desenli formanın retrosu ilk ürün olacak. Bora Öztürk, Selahattin Karasu, Mustafa Şentürk, Mustafa Ulucan, Kayhan Kaynak, Timuçin Çuğ, Şevket Kesler ve Ahmet Kahraman gibi Adana futboluna ve Türk futboluna damga vurmuş isimlerden oluşan efsanevi kadroyu ve o yılı tekrar anımsatmak amacıyla tasarlanan bu formamızı 14 Şubat'a özel 14 adet Adanaspor'luya ulaştıracağız.

İkinci ve üçüncü ürünlerimiz ise mabedimiz, evimiz ve yurdumuz olan Adana 5 Ocak Stadı'na veda amacıyla yaptırılan hatıra atkılar ve tshirtleri olacak. "Elveda Güzel Yurdum" temalı 5 Ocak tshirtü ve atkısı da 14'er adet çekilişle sahiplerine ulaştırılacaktır.

Toplam 42 hediye dağıtımı yapılacak olan 3. çekilişimiz için AdanasporApp instagram sayfamızı takibe alabilir ve ilgili post altından çekilişe katılabilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.