İBO DAYI'NIN ARDINDAN...

İBO DAYI'NIN ARDINDAN...

İBO DAYI'NIN ARDINDAN...

Adanaspor tribünlerinin renkli siması ve tribün emekçisi İbrahim Örgen, uzun süredir mücadelesini verdiği hastalığa yenik düştü. İbrahim Örgen(İbo Dayı), uzun süredir çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle tedavi görmekteydi. Son olarak Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede bir süredir iyi haberler alınmayan tribünlerimizin abisi İbo Dayı'dan bu sabah kötü haber alındı.

7'den 70'e Adanaspor tribünlerinde bir çok kesimde olumlu hisler uyandırmış, iç saha deplasman fark etmeksizin Adanaspor sevdasının peşinde hayatını hiçe saymış ve iyi günde kötü günde her Adanasporlu'nun yanında olmaya özen göstermiş İbo Dayı son yolculuğuna bugün uğurlandı. Öğlen namazına müteakip Kabasakal Mezarlığı'nda defnedilen İbo Dayı'yı son yolculuğunda Adanaspor taraftarları yalnız bırakmadı.

İbo Dayı'nın vefatı nedeniyle taraftarlarımız sabah saatlerinden bu yana özellikle sosyal medyada yoğun bir şekilde İbo Dayı'ya duyduğu saygı ve özlemi belirten mesajlarla sevgisini paylaşırken, başta şehrimizin diğer takımı A. Demirspor taraftarları olmak üzere, farklı renklere gönül vermiş taraftarlar da taziye ve baş sağlığı mesajlarını ilettiler. Kulübümüzün resmi hesaplarından ya da web sitesinden ise herhangi bir paylaşım yapılmaması taraftarlarımız tarafından büyük bir eleştiriyle karşılandı. Kendi değerlerine, camiaya mal olmuş isimlere gereken hassasiyeti ve saygıyı göstermediği gerekçesiyle eleştirilen kulübümüze tepki mesajları her geçen saat artmaya devam ediyor.

İbo Dayı'mıza Allah'tan rahmet, sevenlerine, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. 

 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.