TRANSFER DÖNEMİ TATSIZ BİTTİ

TRANSFER DÖNEMİ TATSIZ BİTTİ

TRANSFER DÖNEMİ TATSIZ BİTTİ

Kış transfer dönemi Türkiye liglerinde dün itibariyle sona erdi. 12 Ocak’ta başlayan transfer dönemi boyunca 6 oyuncuyu renklerine bağlayan Adanaspor’umuz önemli ayrılıklar da yaşadı. Taraftarlarımız arasında genel anlamda memnuniyetsiz karşılanan bu dönemde, en büyük hayal kırıklığı ise üstüne basa basa verilen "Golcü oyuncu alacağız." sözünün havada kalması oldu. 

Jordon Ibe ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayan Toros Kaplan transfer dönemine hızlı bir giriş yapmış ve spor kamuyonda ses getirmeyi başarmıştı. Ibe transferiyle aynı dönemlerde “Adanaspor Sturridge ile anlaştı” iddiaları da ortaya atılmış fakat bu iddia Bayram Akgül tarafından yalanlanmıştı. 

Süper Lig takımlarından Ulaş Zengin, Eren Karadağ ve Efe Tatlı gibi isimleri kiralayan takımımız,  Ümraniyespor’dan Yiğithan Güveli ile sözleşme imzalamıştı. 

Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala Amadou Ciss’i renklerine bağlayan Adanaspor’umuzda, Başkan Bayram Akgül ve Başkan Vekili Furkan Akgül'ün “Forvet alacağız.” söylemlerine rağmen beklenen golcü transferinin yapılmaması ciddi tepkilere yol açtı. 

Sezon ortasında Ozegovic, Samet Ali, Serdar Özkan, Orkan Çınar gibi isimlerini kaybeden ekibimizdeki en önemli ayrılık ise Uğurcan Yazğılı’nın Konyaspor’a gitmesiyle yaşandı. Takım için çok önemli bir ismin bu kaybına rağmen bu yönde bir takviyenin yapılmaması da eleştirilen bir diğer nokta olarak öne çıkıyor.

Geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı 4 Nijeryalı ile yollarını ayıran Adanaspor’umuz, Ömer Çakı’yı Orduspor 1967’ye, Rüştü Hanlı'yı ise 24 Erzincaspor'a kiraladı.

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.